• Revista Sagrat Cor

Benvinguda Bee Bot!!


Voleu saber una novetat de la nostra escola?


A Educació Infantil tenim una companya nova des d'aquest curs, ella és la Bee Bot. Una abella robot que ens està ajudant a aprendre moltes coses d'una forma molt divertida.


Amb la introducció de la robòtica a infantil, vam decidir treballar amb aquest robot. Els alumnes s'ho passen genial amb ella i ens ajuda a aprendre diferents coses. La Bee Bot ens permet treballar els primers passos en la programació de robots, ja que li has de marcar el camí que vols que faci, tot prement uns botons amb fletxes (davant – darrere – dreta – esquerra), perquè arribi al seu destí. Això ens permet treballar la lateralitat (dreta-esquerra) i la situació espacial (davant – darrere - un costat...).


Però no només ens ajuda a aprendre aquests conceptes, també la podem utilitzar per ensenyar i aprendre matemàtiques, llengua, naturals... Per exemple:


A matemàtiques la podem aprofitar per aprendre a fer sumes i restes, a buscar una forma geomètrica segons els atributs (forma, color, mida), també per relacionar els punts dels daus amb la grafia del nombre...


A llengua l'utilitzem per identificar el nostre nom, reconèixer les lletres que treballem segons el so que fem (consciència fonològica), podem buscar la paraula d'una imatge que ens surt i d'aquesta manera treballem la lectura...


I a naturals podem relacionar un animal segons la seva pell, segons on viu, quantitat de potes...

Com podeu veure no només és un robot, sinó que amb ella interioritzem molts conceptes que estem treballant el dia a dia.


I a P5 aviat hi haurà un altre robot que ajudarà a la Bee Bot!!!!

80 vistas

© 2023 Vedruna Sagrat Cor

  • Negro del icono de Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Negro Twitter Icono