• Revista Sagrat Cor

Bon dia a tothom! Comencem amb energia!!


L'acollida és un espai de trobada, de salutacions i "bon dia".


El dia a dia és rutinari i els nens i nenes ho viuen d'una manera tranquil·la i confortable. La Júlia és la primera monitora que hi trobareu, amb un somriure fa que els més petits trobin a la sala de Psico un espai d'acolliment tot descobrint la capsa del dia: disfresses, construccions, cuineta, cotxes, ....sempre des d'una vessant cooperativa i no-discriminatòria. Hi ha lloc per a tothom a la nostra escola!


Més tard, quan ja comencem a ser uns quants, són la Judit i la Susanna les que s'incorporen per a poder gestionar els espais del nostre centre. D'aquesta manera els alumnes de totes les edats troben un lloc on poder gaudir del joc de manera lliure i engrescadora. Venen amb molta energia!

Els més petits, Infantil, es queden a la sala de Psico. La Susanna els hi prepara algun joc. Segons el dia pot ser des d'alguna activitat molt moguda fins a la representació d'un conte.

Els de Cicle Inicial, d'altra banda, es queden al pati central amb la Judit que els hi facilita material perquè puguin córrer, saltar, ballar i jugar!

Els més grans, des de tercer fins a sisè de primària baixen als patis de baix amb la Júlia. Poden triar des de jocs basats en l'esport com el futbol o el bàsquet com també saltar a la corda. Enguany estem iniciant un nou projecte: la bossa màgica.

Aquesta última proposta es tracta de, com bé diu la paraula, una bossa on hi ha un seguit de paperets amb jocs dirigits de tota mena. Quan la majoria dels nens i nenes estan d'acord en participar en la suggerència de la bossa, una mà "innocent" treu el paperet que dictarà el que serà el joc del dia.

Però què passa quan fa mal temps o molt de fred? Els d'infantil es queden amb la Susanna a la sala de Psico mentre els de primària gaudeixen de jocs de taula al menjador amb la Judit i la Júlia.

Ja veieu que no hi ha un dia que no quedi alguna cosa per descobrir!
39 vistas

© 2023 Vedruna Sagrat Cor

  • Negro del icono de Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Negro Twitter Icono