• Revista Sagrat Cor

Els tresors del pati


Fulles, pinyes, pedretes,... i si aquestes pinten o tenen forma de cor ja són el màxim! Fins i tot trossets de tovalló de paper o d’alguna bosseta de plàstic que han aconseguit trobar. Els bastonets o pals ja saben que és territori prohibit perquè es poden fer mal. I no estic parlant de reciclatge...parlo de tresors, dels que valen una baralla i plors, si s'escau.


Sabeu quants nens es passen l’estona del pati, protegint el que han agafat per la mama o pel papa? El disgust quan algú els hi vol prendre, o quan la mini pedra que havien triat els hi cau, rodola, i no la troben? Perquè ells saben com era la que tenien, i com era la fulla, i... impossible “dar el cambiazo”, si arriba el moment els has de convèncer de que la que tenen ara, tot i que no sigui com la que havien agafat, serà la més bonica pels pares.

I llavors arriben les hores de sortir i...busquen desesperadament a la motxilla o a la butxaca de la jaqueta el tresor que han agafat per regalar als que més estimen.


Des de fa molts anys, cada curs començo amb un gerro buit, on anar posant les pedretes, pinyes, fulles, o el que sigui que trobin i amb aquells ulls que parlen et diuen, és per tu. Perquè creieu-me que tenen molt clar per qui és cada tresor dels que agafen.

Si no has provat a tenir un gerro màgic o una capsa màgica on anar posant els tresors del pati, de veritat, intenta-ho! És impossible mirar-ho i no sentir-te màgic i especial com ells et veuen a tu.


#tresors #pati #intensament #escola #JoFaigVedruna #SagratCor780 vistas

© 2023 Vedruna Sagrat Cor

  • Negro del icono de Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Negro Twitter Icono