• Revista Sagrat Cor

Ens agraden els patis actius!


Aquesta setmana a l’escola hem començat l’activitat dels Patis Actius (Un pati dinàmic per tots i totes).

La iniciativa que sorgeix conjuntament amb l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona (ASPERCAMP), convida a jugar i aprendre lliurement diferents jocs per tal que cap nen o nena es pugui sentir exclòs del joc a l’hora del pati. Ara mateix som escola pilot i pioners dintre d’aquest projecte.


El moment del pati és un moment d’esbarjo personal on els alumnes poden gaudir del seu temps i poden realitzar diferents activitats. Socialment la pilota és un condicionant del joc però no tots els nens o nenes volen participar d’aquesta exercici.


Amb els Patis Actius donem sortida a aquestes noves activitats que conjuntament amb els dies sense pilota fomenten en els i les nostres alumnes els jocs tradicionals.


Es pretén donar estratègies que facilitin el joc amb els companys, crear un espai de diversió per a tots els nens de l’escola, afavorir el joc grupal i evitar situacions de conflictes durant l’hora del pati.

Els primers jocs dels que hem pogut gaudir han estat "l'aranya peluda!" i "123 pica paret" els més petits, i el més grans han jugat a "caçar dinosaures".


Acabem de començar però per l’acceptació que hem vist estem segurs de l’èxit d’aquest projecte.

287 vistas

© 2023 Vedruna Sagrat Cor

  • Negro del icono de Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Negro Twitter Icono