• Revista Sagrat Cor

L'HORT de l'escola!


L'any passat a l'escola vam començar a implicar-nos amb la creació i manteniment d'un espai productiu i molt didàctic. Vam iniciar el projecte habilitant l'espai que volíem per transformar-lo en un HORT. Vam escollir el nom de "l'Hort de les papallones màgiques", ja que hi vam posar plantes aromàtiques. Aquest any ens hem mobilitzat per aconseguir un hort escolar ecològic. Ha estat un gran esforç inicial i de moment els resultats són bons amb tan sols la dedicació de dues hores setmanals.

És una forma divertida que permet entendre l'educació ambiental, on es fomenten valors com el treball en equip i la cooperació. És un espai d'experimentació i aprenentatge teòric-pràctic on viurem moltes situacions enriquidores i gratificants, on els nens poden veure, tocar, olorar, sentir i compartir... en resum, de conèixer de primera mà d'on venen els aliments que normalment mengem. Més endavant veurem les seves cares de felicitat quan portin a casa els seus enciams, espinacs, cabdells...

Volem que el treball a l'hort pugui entendre's com una eina i un suport fonamental, no només com a part més tècnica, sinó desenvolupant la part més humana del nen.
53 vistas

© 2023 Vedruna Sagrat Cor

  • Negro del icono de Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Negro Twitter Icono