• Revista Sagrat Cor

Let's Play en família!


No sabíem si plouria... (de fet el dia abans ho va fer). Teníem ganes del dissabte de Let’s play. Després de sis anys d’èxit rotund de la jornada sabem que quan ho preparem, ens trobarem un matí amb pares i mares jugant amb els nens, fent coses que a vegades en el “corre corre” de cada dia no sabem quan ho podem fer.


I veus els nens que miren als seus pares com a veritables herois i heroïnes, a veure si arribaran primers a agafar el mocador, o si correran més ràpid que els pares i mares dels altres nens.

El millor de tot...que encara que els seus arribin tard a atrapar al que té el mocador i que corre com si li anés la vida, són els seus pares per davant de tot.


Els nens no necessiten que el seu pare corri el més ràpid de tots, ni que la seva mare agafi el mocador la primera... els nens el que necessiten és sentir que esteu a prop, que si vol córrer tan ràpid que ensopega i cau, us trobi allà per recolzar-lo, i per dir-li que no passa res, que si vol plorar que plori, perquè li faci mal o per la ràbia de que un altre li passi davant, però dient-li que d’allò ha d’aprendre, que s’eixugui i que ho torni a intentar.


A l’estona final amb la relaxació, i el nostre mini moment de parar i respirar es nota, i el més important, es sent... hi ha pau... hi ha caps als que els hi venen mil pensaments, però que intenten aparcar uns minuts per poder estar presents amb els seus fills.

Al final la vida va d’això... de dies que caus, plores, bufes i segueixes endavant. Sentir dels pares les paraules, "estic aquí i confio en tu", us asseguro que és el millor mecanisme d’impuls per aconseguir-ho!
66 vistas

© 2023 Vedruna Sagrat Cor

  • Negro del icono de Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Negro Twitter Icono