• Revista Sagrat Cor

"Screening Visual"


Vedruna Sagrat Cor activa el protocol salut visual amb la col·laboració de la Sra. Elisa Velasco.

Avis i nens petits amb problemes de visió tenen un centre referent a Tarragona.

Elisa Velasco és la directora del Centre Òptic i Auditiu Velasco que s'ha especialitzat en dues franges d'edat que pateixen problemàtiques diferents pel que fa a visió i audició que requereixen d’una sèrie d'eines molt específiques.

Amb l’objectiu de prevenció, diagnòstic i tractament dels possibles alteracions oculars i/o dèficits d’habilitats visuals necessàries per l’ adquisició de la lectoescriptura. Es van administrar proves especifiques per a nens de 4 i 5 anys.

La visió és la capacitat que té el nostre cervell per entendre allò que els ulls veuen. Dels cinc sentits, la visió es per defecte la principal entrada d’informació al cervell.

D’aquesta manera, s’activa el protocol de salut visual que, amb la col·laboració del Pla Interdepartamental i Intersectorial de Salut Pública (PINSAP) de la Generalitat de Catalunya, s’ha difós a totes les escoles públiques i als Centres d’Atenció Primària (CAP) de Catalunya. https://bit.ly/2AnepzQ

El Departament de Salut elabora una videocàpsula amb els continguts del llibre ‘Cuida la visió i aprendràs millor’


Amb els continguts del llibre del COOOC 'Cuida la visió i veuràs millor', el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha creat la videocàpsula 'Prevenció d'alteracions visuals. Consells per tenir cura de la vista'.

Aquest vídeo, que ja es reprodueix a totes les pantalles dels Centres d’Atenció Primària, persegueix oferir els principals consells per una correcte ús de les pantalles.


https://youtu.be/49EeD_6MVl8

47 vistas

© 2023 Vedruna Sagrat Cor

  • Negro del icono de Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Negro Twitter Icono